Αργύρης Τζίμας 

Αργύρης Τζίμας

Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας

Με διδακτική εμπειρία από το 2004 σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερη ενασχόληση με το κομμάτι της τεχνολογίας στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφώσεων στο αντικείμενο του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία.

Με στόχο να εμπλουτίσει την διδακτική εμπειρία επέλεξε να ακολουθήσει παράλληλα με τη διδασκαλία σπουδές στον ευρωπαϊκό πολιτισμό στο ΕΑΠ. Ταυτόχρονα ολοκλήρωσε σεμινάριο πάνω στην διδασκαλία αγγλικών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες από την Αναστασία Μεταλληνου και την Dr. Ann Margaret Smith, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Λαμία την μέθοδο esf, τη μοναδική ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας αγγλικών σε παιδιά με ΜΔ. Έχει παρακολουθήσει κι ολοκληρώσει με επιτυχία επίσης το πρόγραμμα "Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία" του ΕΚΠΑ θέλοντας να προσεγγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ηλικιακά γκρουπ στα οποία διδάσκει.

Το 2017 ολοκλήρωσε μετεκπαίδευση εξειδικευμένης επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ πάνω στην Διδακτική Μεθοδολογία και τις σύγχρονες καινοτόμες προσεγγίσεις. Το 2021 απέκτησε το Trinity CertTESOL Level 5 από το Trinity College of London καθιστώντας τον διεθνώς αναγνωρισμένο καθηγητή Αγγλικών με δυνατότητα να διδάσκει την Αγγλική γλώσσα σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.